1 Reply Latest reply on Jun 12, 2006 9:25 AM by Nick Sanzeri

    HTTPS only works when Starting JBOSS from DOS prompt but not

    Nick Sanzeri Newbie

      Hi All,

      After starting my JBoss server through the Eclipse JBoss IDE and trying to navigate to https://localhost/web-console/ I get the generic "Page cannot be displayed" message from IE.

      Conversely, when I start the same Jboss server from the DOS prompt by typing run and navigate to the same URL I get the expected Security Alert after which the web-console comes up.

      Here is some more nitty gritty:
      JBOSS: jboss-4.0.3SP1
      JAVA: jdk1.5.0_06
      OS: WinXP sp2
      Eclipse IDE: I've tried them all in vain but am currently using the version from the download named: JBossIDE-1.5.1.GA-Bundle-win32.zip which is the Eclipse, Jboss and WTP 1.0 bundled together.

      Also, Ive imported the cert correctly and have the proper entry in my server.xml, which is evedenced by the fact that it works through the DOS prompt. I am using port 443 and have keystore file in the appropriate directory.

      Finally, I hope this is enough for someone to see where my problem may lie. I need the IDE for debugging but any alternate interim suggestions would be welcome. This has been one insiduous and frustrating problem, at least for me and some of my colleagues who have tried to help with this.

      Thanks in advance,
      Nick

        • 1. Re: HTTPS only works when Starting JBOSS from DOS prompt but
          Nick Sanzeri Newbie

          After much struggle I finally got HTTPS to work when starting JBoss from the IDE. I don't know if this is the best way but it works for me and I hope it saves someone else the time and heartache I experienced with this.

          In the JBoss debug dialog under the start tab:
          Program Arguments:
          -c default

          VM Arguments:
          -Xdebug -Xnoagent

          Under the classpath tab:
          Remove the JDK lib under the Boostrap Entries.
          Under user entries add the java tools.jar and the JBoss run.jar

          What this accomplishes is making the IDE startup similiar to the console startup which always works for me.

          Thanks and good luck