2 Replies Latest reply on Aug 6, 2007 3:16 PM by Max Rydahl Andersen

    "0:0 Unidentified parser error" in build.xml files

    Stefan Tausendpfund Novice

      Hello,

      using buildfragements in my build.xml I get an "0:0 Unidentified parser error" using JbossTools.
      Here a short code sniplet of my build.xml file:

      <?xml version="1.0"?>
      <!DOCTYPE project [
       <!ENTITY libraries SYSTEM "../buildfragments/libraries.ent">
      ]>
      
      <project name="MyProject" default="explode" basedir=".">
       &libraries;
      ...
      </project>


      The error occurs when the line &libraries; is inserted and my project gets red.
      Is there a way to get rid of this error message without ignoring other qualified errors in the build file?


      regards
      Stefan



        • 1. Re:
          Matthias Ostermaier Newbie

          Hi Stefan,

          I have exactly the same problem.

          It had already existed when I used the JBossTools predecessor Exadel Studio Pro. Some XML parsing routine seems to have a problem when encountering XML entity references.

          Any help in this matter would be greatly appreciated since all my Eclipse projects are marked with a red "x". This makes it hard to distinguish between "real" and "unjustified" errors.

          Kind regards,
          Matthias

          • 2. Re:
            Max Rydahl Andersen Master

            please report in jboss tools jira with steps to reproduce (and keep a reference to this forum posting) - Thanmks.