1 Reply Latest reply on Jul 13, 2007 6:06 AM by Richard Palmer

    JBossTools with Eclipse v3.3.0

    Richard Palmer Newbie

      Hi,

      I have tried with several of the JBoss Tools nightly builds and as yet have not been able to get any options for adding a JBoss server so I can start and stop JBoss within eclipse and help with debugging etc.

      I know that the main feature I need for this is the "JBoss AS Tools" part but I can't seem to get the options to appear anywhere or I am just simply looking in the wrong place.

      I have installed the nightly release;

      JBossTools-200707101658-nightly-ALL-win32.zip

      and also have the following installed and see no errors within the Eclipse Manage Configuration screen;

      DTP SDK 1.5.0.200706222
      EMF-SDO SDK 2.3.0.v2007062000
      GEF SDK 3.3.0.v20070620
      PDT SDK 1.0.0.V20070611-2 (Used for PHP debugging)
      Subclipse 1.2.3 (SVN Source control)
      WTP (WST) SDK 2.0.0.v200706041905
      XSD SDK 2.3.0v200706262000
      Zend Debugger Feature 5.2.6.v20070603

      Running eclipse with -debug doesn't show anything to realy help, here is the output;

      Start VM: -Xms40m
      -Xmx256m
      -XX:MaxPermSize=256m
      -Djava.class.path=C:\Eclipse 3.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.0.v20070606.jar
      -os win32
      -ws win32
      -arch x86
      -showsplash C:\Eclipse 3.3\eclipse\\plugins\org.eclipse.platform_3.3.0.v20070613\splash.bmp
      -launcher C:\Eclipse 3.3\eclipse\eclipse.exe
      -name Eclipse
      --launcher.library C:\Eclipse 3.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_1.0.0.v20070523\eclipse_1017a.dll
      -startup C:\Eclipse 3.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.0.v20070606.jar
      -debug
      -vm C:\Program Files\Java\jre1.5.0_11\bin\client\jvm.dll
      -vmargs
      -Xms40m
      -Xmx256m
      -XX:MaxPermSize=256m
      -Djava.class.path=C:\Eclipse 3.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.0.0.v20070606.jar
      Install location:
      file:/c:/Eclipse 3.3/eclipse/
      Configuration file:
      file:/c:/Eclipse 3.3/eclipse/configuration/config.ini loaded
      Configuration location:
      file:/c:/Eclipse 3.3/eclipse/configuration/
      Framework located:
      file:/c:/Eclipse 3.3/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530.jar
      Framework classpath:
      file:/c:/Eclipse 3.3/eclipse/plugins/org.eclipse.osgi_3.3.0.v20070530.jar
      Splash location:
      C:\Eclipse 3.3\eclipse\\plugins\org.eclipse.platform_3.3.0.v20070613\splash.bmp
      Debug options:
      file:/C:/Eclipse 3.3/eclipse/.options not found
      Time to load bundles: 16
      Starting application: 953
      Application Started: 7125

      I hope someone may be able to help point me in the right direction.

      Many thanks