1 2 Previous Next 20 Replies Latest reply on Nov 16, 2010 6:58 PM by Peter Johnson Go to original post
      • 15. Re: JBoss Fails to start after deployment
        Wolfgang Knauf Master

        Hi,

         

        what JAR files does "admin1-ear-0.0.1-SNAPSHOT.ear" (or any jar/war file inside) bundle (e.g. in "admin1-ear-0.0.1-SNAPSHOT.ear/lib" or "warfile/WEB-INF/lib")?

         

        I assume that a jar file which is already contained in JBoss is already contained in your app, and this results in deployment errors.

         

        There are several errors like this one in your log:

        java.lang.IllegalStateException:  BaseClassLoader@1fa10da{vfsfile:/home/oogunleye/development/mobicents-jainslee-2.1.2.FINAL-jboss-5.1.0.GA/jboss-5.1.0.GA/server/default/conf/jboss-service.xml}  classLoader is not connected to a domain (probably undeployed?) for  class java.net.MulticastSocket

         

        This sounds like a socket binding problem, which might explain why Eclipse cannot detect a started server. Did you do any changes to the default port bindings? But it might also be a followup problem of wrong JARs in your app ;-).

         

        Best regards

         

        Wolfgang

        • 16. Re: JBoss Fails to start after deployment
          Olalekan Ogunleye Newbie

          Thank you for you for your response Wolfgang. I will look into it and see if there is a Jar file which is already contained in JBoss.

          • 17. Re: JBoss Fails to start after deployment
            Wolfgang Knauf Master

            When you perform such a duplicate check, keep in mind that JBoss might have used different names for JAR files. E.g. the classes for the JavaEE API are in a file "jboss-javaee.jar" - other implementations might use a different name but contain the same class files.

             

            So, best post a list of all JAR files in your app, because the problem might be hidden ;-)

             

            Best regards

             

            Wolfgang

            • 18. Re: JBoss Fails to start after deployment
              Peter Johnson Master

              Based on a prior messages, your EAR is deployed in an exploded directory at:

               

              /home/oogunleye/development/mobicents-jainslee-2.1.2.FINAL-jboss-5.1.0.GA/jboss-5.1.0.GA/server/default/deploy/admin1-ear-0.0.1-SNAPSHOT.ear/

               

              You could simply list the contents of that directory, and if you have a 'lib' subdirectory, list that also.

              • 19. Re: JBoss Fails to start after deployment
                Olalekan Ogunleye Newbie

                Hi Peter and Wolfgang,

                 

                Thank you both for your assistance so far. However, I have looked through my ear file and I could not find any jar file that is/are duplicated in JBoss. I however accept that I may not be perfect in doing that.

                 

                As requested, please find attach my ear file for your perusal. Your helps are highly appreciated. I have also attached the log file. The moment JBoss encounter admin1 context it created all my tables for me  which I created through entity class and after then it stops for a while and the return was that unable to start server. If I undeploy my app and start JBoss with other apps, JBoss works fine.

                 

                Thank you

                • 20. Re: JBoss Fails to start after deployment
                  Peter Johnson Master

                  Please understand that "unable to start server" problem (aka Eclipse timeout) has nothing whatsoever to do with the problem with deploying the EAR file. Let's stick with the EAR file problem first (as you requested), and we will work on the Eclipse timeout issue later (and when we do so we will do it without deploying the EAR). I'll look at the logs later, gotta run...

                  1 2 Previous Next