0 Replies Latest reply on May 16, 2012 4:14 PM by Daniel Mijares

    Resource Adapter Test deploys on AS 7.1.0 but test config can't be found

    Daniel Mijares Newbie

      Hi,

       

      I have been trying to get a very basic resource adapater example from the IronJacamar docs to deploy and test on a remote 7.1.0 server. 

       

      The Deployment phase of the test works great.

       

      I get the binding I want, and it deployed the .rar on the server.

       

      15:11:57,593 INFO  [org.jboss.as.server.deployment] (MSC service thread 1-2) JBAS015876: Starting deployment of "ConnectorTestCase.rar"

      15:11:57,828 INFO  [org.jboss.as.deployment.connector] (MSC service thread 1-1) JBAS010406: Registered connection factory java:/eis/HelloWorld

      15:11:57,828 INFO  [org.jboss.as.connector.deployers.RADeployer] (MSC service thread 1-1) IJ020002: Deployed: file:/C:/AFSF/jboss-as-7.1.0.Final/standalone/tmp/vfs/temp4984c7ca248e1304/content

      -d4d4cb80fd66f8/contents/

      15:11:57,828 INFO  [org.jboss.as.deployment.connector] (MSC service thread 1-3) JBAS010401: Bound JCA ConnectionFactory [java:/eis/HelloWorld]

      15:11:57,843 INFO  [org.jboss.as.server] (management-handler-threads - 8) JBAS018559: Deployed "ConnectorTestCase.rar"

       

      As far as the test goes, something isn't being recognized as I get a consistent :

       

       

      <failure message="java.lang.IllegalStateException: Cannot obtain Arquillian config for: org.jboss.jca.samples.helloworld.ConnectorTestCase" type="java.lang.IllegalStateException">java.lang.IllegalStateException: Cannot obtain Arquillian config for: org.jboss.jca.samples.helloworld.ConnectorTestCase

       

          at org.jboss.as.arquillian.service.ArquillianService.getArquillianConfig(ArquillianService.java:183)

       

          at org.jboss.as.arquillian.service.ArquillianService.getArquillianConfig(ArquillianService.java:193)

       

          at org.jboss.as.arquillian.service.ArquillianService.access$300(ArquillianService.java:69)

       

          at org.jboss.as.arquillian.service.ArquillianService$ExtendedJMXTestRunner.runTestMethod(ArquillianService.java:222)

       

          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

       

          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57)

       

          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)

       

          at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:601)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.StandardMBeanIntrospector.invokeM2(StandardMBeanIntrospector.java:111)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.StandardMBeanIntrospector.invokeM2(StandardMBeanIntrospector.java:45)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.MBeanIntrospector.invokeM(MBeanIntrospector.java:235)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.PerInterface.invoke(PerInterface.java:138)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.MBeanSupport.invoke(MBeanSupport.java:250)

       

          at com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.invoke(DefaultMBeanServerInterceptor.java:819)

       

          at com.sun.jmx.mbeanserver.JmxMBeanServer.invoke(JmxMBeanServer.java:791)

       

          at org.jboss.as.jmx.PluggableMBeanServerImpl$TcclMBeanServer.invoke(PluggableMBeanServerImpl.java:489)

       

          at org.jboss.as.jmx.PluggableMBeanServerImpl.invoke(PluggableMBeanServerImpl.java:243)

       

          at org.jboss.remoting3.jmx.protocol.v1.ServerProxy$InvokeHandler.handle(ServerProxy.java:1034)

       

          at org.jboss.remoting3.jmx.protocol.v1.ServerProxy$MessageReciever$1.run(ServerProxy.java:215)

       

          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1110)

       

          at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:603)

       

          at java.lang.Thread.run(Thread.java:722)

       

      </failure>

       

      I do indeed have a arquillian.xml in my src/test/resources that looks like:

       

       

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

      <arquillian xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

          xmlns="http://jboss.org/schema/arquillian"

          xsi:schemaLocation="http://jboss.org/schema/arquillian http://jboss.org/schema/arquillian/arquillian_1_0.xsd">

          <container qualifier="jbossas-remote" default="true">

          </container>

      </arquillian>

       

      I am using gradle and my dependencies are:

       

      dependencies {

        compile 'org.jboss.spec.javax.resource:jboss-connector-api_1.6_spec:1.0.1.Final'

        testCompile group: 'org.jboss.arquillian', name: 'arquillian-bom', version: '1.0.0.Final'

        testCompile group: 'org.jboss.arquillian.junit', name: 'arquillian-junit-container', version: '1.0.0.Final'

        testCompile group: 'junit', name: 'junit', version: '4.10'

        testRuntime group: 'org.jboss.as', name: 'jboss-as-arquillian-container-remote', version: '7.1.0.Final'

        // testRuntime group: 'org.jboss.arquillian.protocol', name: 'arquillian-protocol-servlet', version: '1.0.0.Final'

        testRuntime group: 'org.jboss.spec', name: 'jboss-javaee-6.0', version: '1.0.0.Final'

      }

       

      Interestingly though, I ran with the Arquillian Tutorial in the docs and at https://github.com/arquillian/arquillian-examples/tree/master/arquillian-tutorial with:

      - the same dependencies as above, minus the connector-api and junit

      - no arquillian.xml file

      and it works fine, deploy and test.

       

      Any insight as to why?

       

      Thanks,

       

      Danny