3 Replies Latest reply on Jul 24, 2009 3:15 PM by Peter Johnson

    Problem deploy WS in JBOSS 4.3

    Guillermo Ortiz Newbie

      Hi,

      I've work with WS.

      @WebService
      @SOAPBinding(
       style = SOAPBinding.Style.DOCUMENT,
       use = SOAPBinding.Use.LITERAL,
       parameterStyle = SOAPBinding.ParameterStyle.WRAPPED
       )
      public class WebServiceGde {
      
      
       @WebMethod
       public ResultadoGde guardar(MiClase solicitudes){
      
       ResultadoGde resultadoGde = new ResultadoGde();
       resultadoGde.setCodigoError(11);
       resultadoGde.setDescripcion("KO");
      
       return resultadoGde;
       }
      }



      public class MiClase {
       private long cdSolicitud;
       private int cdEstado;
       private int cdTipoSolicitud;
       private String cdTipoTrans;
       private Date fechaRecepc;
      
       private Date fechaUltModif;
       private String origen;
       private Long idProcesoBpm;
       private String estadoInterno;
       private String notas;
      
       private String indExento;
       private String indCartera;
       private String indTarifa;
       private String indesglo;
       private String desviosx;
      
       private String secundar;
       private String terciari;
       private String segdiari;
       private String segintra;
       private boolean invirtua;
      
       private String segtreal;
       /*private String resecund;
       private String pruebasx;*/
       //Getter and Setter..


      If I deployment:
      12:25:59,122 INFO [DefaultEndpointRegistry] register: jboss.ws:context=WebServicesGDE,endpoint=WebServiceGde
      12:25:59,122 INFO [DefaultEndpointRegistry] register: jboss.ws:context=WebServicesGDE,endpoint=HolaMundoWs
      12:25:59,154 INFO [TomcatDeployer] deploy, ctxPath=/WebServicesGDE, warUrl=.../tmp/deploy/tmp55743WebServicesGDE-exp.war/
      12:25:59,325 ERROR [MainDeployer] Could not start deployment: file:/D:/jboss-soa-p.4.3.0/jboss-as_SOA/server/default/deploy/WebServicesGDE.war
      java.lang.ClassFormatError: Invalid constant pool index 63 in class file es/ree/gde/webservice/modelo/MiClase
       at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)


      I've tring delete some parameter the MiClase.java and it work fine.
      If I add more parameter the error:
      java.lang.ClassFormatError: Repetitive
      > > method name/signature...


      I've tring with JDK5 and JDK6

      ¿?¿? It's a bug JBOSS ?

      Thanks.