5 Replies Latest reply on Feb 17, 2012 6:14 PM by Clebert Suconic

    Message Consumer not working

    Christian Bode Newbie

      Hello,

      i have a standalone HornetQ(nonClustered) Server running on a Windows Server as a Service.

      Some Clients can consume Messages and some Clients getting no Messages, they connected correct to the server i can see a open TCP connection on the port. Also if i shutdown the Server i get on these Clients the message that the connection is broken. The Clients consume Messages and also send Messages. The Messages from the Clients are send correct to other Clients.

      Any idea how to analyse why some Clients can not get the messages. I also test it with tcp and http netty connector.

       

         <connectors>

            <connector name="netty">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyConnectorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="${jboss.bind.address:localhost}"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.port:5445}"/>

            </connector>

       

            <connector name="netty-throughput">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.netty.NettyConnectorFactory</factory-class>

               <param key="host"  value="${jboss.bind.address:localhost}"/>

               <param key="port"  value="${hornetq.remoting.netty.batch.port:5455}"/>

               <param key="batch-delay" value="50"/>

            </connector>

       

            <connector name="in-vm">

               <factory-class>org.hornetq.core.remoting.impl.invm.InVMConnectorFactory</factory-class>

               <param key="server-id" value="${hornetq.server-id:0}"/>

            </connector>

       

         </connectors>