5 Replies Latest reply on Jun 26, 2013 8:24 AM by Tomaz Cerar

    Custom Module is not called on User Login

    Gautam Banerjee Newbie

      We have a custom login module configured for JAAS on JBoss AS 7.1.1.Final. When the user login the custom module is not called at all.

      Do we need to add something to web.xml ?

       

      The following configuration is done in standalone.xml

       

      <security-realm name="ApplicationRealm">

                      <authentication>

                          <jaas name="chorus-login-security"/>

                      </authentication>

      </security-realm>

       

      <security-domain name="chorus-login-security" cache-type="default">

                          <authentication>

                              <login-module code="com.ca.mfui.chorusR2.common.security.ChorusLoginModule" flag="required"/>

                              <login-module code="org.jboss.security.auth.spi.UsersRolesLoginModule" flag="required">

                                  <module-option name="usersProperties" value="${jboss.server.config.dir}/teiid-security-users.properties"/>

                                  <module-option name="rolesProperties" value="${jboss.server.config.dir}/teiid-security-roles.properties"/>

                              </login-module>

                          </authentication>

      </security-domain>

       

      jboss-web.xml

       

      <jboss-web>

           <security-domain>chorus-login-security</security-domain>

      </jboss-web>