1 Reply Latest reply on Mar 30, 2017 11:44 AM by nascimento aldair

    Problem with load balancing in JBOSS EAP 7.0

    nascimento aldair Newbie

      I have a jboss 7 eap u4 in domain mode configuration on  linux environment. I try to configure two server (name: REST-server-1 , REST-server-2) in cluster in load balancing with a server (name:bl-server) like front end for balancing the instances with profile default and standard-sockets.

      The server REST-server-1 and bl-server are in the same host controller host-1.

      The server REST-server-2 is in the in different box with different ip in host controller host-2.

      From CLI I executed the following steps for configuration for load balancing:

      /profile=ha/subsystem=modcluster/mod-cluster-config=configuration:write-attribute(name=advertise-security-key,value=)

      /socket-binding-group=standard-sockets/socket-binding=modcluster:add(multicast-port=23364, multicast-address=224.0.1.105)

      /profile=default/subsystem=undertow/configuration=filter/mod-cluster=modcluster:add(management-socket-binding=http,advertise-socket-binding=modcluster, security-key=) /profile=default/subsystem=undertow/server=default-server/host=default-host/filter-ref=modcluster:add

       

      When I check the url http://<ip host-1>:<port bl_server>:/balancing_test, I have the balancing only on  REST-server-1, if REST-server-1 go down  and REST-server-2 is running the output of the test is "404 - Not Found". I don't have any error in log.

      Can someone help me to investigate the problem?