6 Replies Latest reply on Jul 5, 2006 7:37 AM by Markus Wahl

    Problem starting Jboss

    titics titics Newbie

      Afternoon everyone ;)

      i posted here cuz i have one problem about launch of Jboss.

      When i wanna launch Jboss with Eclipse i have one bug, it say "Source not found" about NamingServer.getBinding.

      Here extract of my consol when im lauching JBoss:
      10:52:03,671 INFO [Server] Starting JBoss (MX MicroKernel)...
      10:52:03,671 INFO [Server] Release ID: JBoss [Zion] 4.0.4RC1 (build: CVSTag=JBoss_4_0_4_RC1 date=200602071519)
      10:52:03,687 INFO [Server] Home Dir: C:\jboss
      10:52:03,687 INFO [Server] Home URL: file:/C:/jboss/
      10:52:03,687 INFO [Server] Patch URL: null
      10:52:03,687 INFO [Server] Server Name: all
      10:52:03,687 INFO [Server] Server Home Dir: C:\jboss\server\all
      10:52:03,687 INFO [Server] Server Home URL: file:/C:/jboss/server/all/
      10:52:03,687 INFO [Server] Server Temp Dir: C:\jboss\server\all\tmp
      10:52:03,687 INFO [Server] Root Deployment Filename: jboss-service.xml
      10:52:04,156 INFO [ServerInfo] Java version: 1.5.0_06,Sun Microsystems Inc.
      10:52:04,156 INFO [ServerInfo] Java VM: Java HotSpot(TM) Client VM 1.5.0_06-b05,Sun Microsystems Inc.
      10:52:04,156 INFO [ServerInfo] OS-System: Windows XP 5.1,x86
      10:52:04,625 INFO [Server] Core system initialized
      10:52:05,984 INFO [Log4jService$URLWatchTimerTask] Configuring from URL: resource:log4j.xml
      10:52:08,265 INFO [SocketServerInvoker] Invoker started for locator: InvokerLocator [socket://192.168.0.46:3873/]
      10:52:09,718 INFO [AspectDeployer] Deployed AOP: file:/C:/jboss/server/all/deploy/ejb3-interceptors-aop.xml
      10:52:12,718 INFO [WebService] Using RMI server codebase: http://latitude:8083/


      And after Jboss launch the Debug mode and one windows appears saying " Source not found." about NamingServer.getBinding.

      Someone has one idea why i can have one error as that.

      Thx in advance :)