4 Replies Latest reply on Apr 14, 2005 9:41 AM by Thomas Diesler

    Problem with port-component-uri in two ejbs

    Scott Jones Newbie

      I am trying to test backward comp with EJBs that I created under jboss 3.2.4 under JBoss 4.0.2RC1.

      I am able to create an ejb from the old wsdl that and deploy it under jboss-ws and the old client works great.

      I had to use port-component-uri in jboss.xml to change the context to look like the old context that was generated from jboss 3.2.4

      The issue is that I can not have two ejbs with uri that work. The last one works. They have the same base context but differ later in the context.

      I will post both jboss.xml files

      <!DOCTYPE jboss PUBLIC
       "-//JBoss//DTD JBOSS 4.0//EN"
       "http://www.jboss.org/j2ee/dtd/jboss_4_0.dtd">
      <jboss>
       <enterprise-beans>
       <session>
       <ejb-name>HelloWorld2Bean</ejb-name>
       <jndi-name>MyHelloWorld2</jndi-name>
       <port-component>
       <port-component-name>HelloWorld2</port-component-name>
       <port-component-uri>/jboss-net/services/HelloWorld2</port-component-uri>
       </port-component>
       </session>
      
       </enterprise-beans>
      </jboss>
      


      <!DOCTYPE jboss PUBLIC
       "-//JBoss//DTD JBOSS 4.0//EN"
       "http://www.jboss.org/j2ee/dtd/jboss_4_0.dtd">
      <jboss>
       <enterprise-beans>
       <session>
       <ejb-name>HelloWorldBean</ejb-name>
       <jndi-name>MyHelloWorld</jndi-name>
       <port-component>
       <port-component-name>HelloWorld</port-component-name>
       <port-component-uri>/jboss-net/services/HelloWorld</port-component-uri>
       </port-component>
       </session>
      
       </enterprise-beans>
      </jboss>
      


      HELP