1 2 Previous Next 17 Replies Latest reply on Nov 25, 2010 5:14 AM by Po Kevin

    Unable to launch AS 5 on Windows 7

    Po Kevin Newbie

      Hi all,


      I have install JBoss AS 5 on Windows 7. When i tried to launch AS with run.bat -c all. It prompt me with this error.


      "run.conf.bat was unexpected at this time" .


      Could anyone guide me on how to solve this?? Many thanks in advance.


      Kevin

        • 1. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
          jaikiran pai Master

          Can you post the exact output (including any echo statements) that you see on the console? And which exact JBoss AS5 version is this?

          • 2. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
            Wolf-Dieter Fink Master

            This can't be a general problem.

            I've unpacked a JBoss 5.1 and run without problems @Win7.

             

            It looks like a command line problem.

            Which JBoss you use, how do you unpack?

            Also please post how do you start, do you confuse / and \?

            • 3. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
              Po Kevin Newbie

              Hi all,

               

              I have attached the snap shot the error.

              Untitled.jpg

              Basically at the i just type "run.bar -c all" to start the JBoss. I have installed JBoss using the enterprise-installer-5.0.1.jar.

               

              Hope i have provided the information you guys needed.

               

              Thanks

              • 4. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                Wolf-Dieter Fink Master

                Looks like you have an old download.

                Please use the final version or better 5.1.

                • 5. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                  Po Kevin Newbie

                  But i have no problem with that jar file when i installed it on Windows XP.... Alright.. i will re download again. Thanks! Will get back to you once i have tried a newer version

                  • 6. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                    jaikiran pai Master

                    By the way, do not install JBoss or Java in a folder containing spaces in its path name. Move JBoss installation out of that folder. For example, install it at C:/jboss-as

                    • 7. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                      Po Kevin Newbie

                      jaikiran pai : Oh... okie.. i can give that a try.. thanks for the advice

                      • 8. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                        Po Kevin Newbie

                        Hi all,

                         

                        I have tied the 5.1.0 and also installing it into a folder without name space but i am still unable to luanch JBoss. Below is the screenshot of it.

                         

                        Untitled.png

                        Any other solution?? Or am i missing out some steps? Weird thing is i have no problem running JBoss (the same setup files) on a Window XP.

                        • 9. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                          jaikiran pai Master

                          What have you set JAVA_HOME to? Post the output of:

                           

                          echo %JAVA_HOME%

                          • 10. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                            Po Kevin Newbie

                            I have added the echo %JAVA_HOME% at the run.bat file. This is my output.

                             

                            aa.png

                            Not too sure why it echo the path twice? I have check the JAVA_HOME, it only specify the class path once.

                             

                            Or am i pointing to the wrong directory?

                            • 11. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                              Wolf-Dieter Fink Master

                              What might help is to remove the first line '@echo off' from the run.bat script to see what happen.

                              You should append the output by using copy'n'paste instead of screenshot (use properties of cmd window and set 'Quick edit mode' than you can mark with the mouse and copy with 'CR')

                               

                              BTW, double echo is because of echo the command and print the result of it.

                              • 12. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                                Po Kevin Newbie

                                Oh... thanks for the tips..

                                 

                                Here's the output..

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ------------------------------------------------
                                -------------------------
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem JBoss Bootstrap Script for Windows
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ------------------------------------------------
                                -------------------------
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem $Id: run.bat 88978 2009-05-16 18:18:45Z alex.lou
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "Windows_NT" == "Windows_NT" (set "DIRNAME=C:\JBo
                                ss\jboss-5.1.0.GA\bin\" )  else (set DIRNAME=.\ )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem Read an optional configuration file.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "x" == "x" (set "RUN_CONF=C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA
                                \bin\run.conf.bat" )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if exist "C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat"
                                (
                                echo Calling C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat
                                call "C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat"
                                )  else (echo Config file not found C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat )
                                Calling C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ### -*- batch file -*- #########################
                                #############################
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                                           ##
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #  JBoss Bootstrap Script Configuration
                                                           ##
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                                           ##
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ################################################
                                #############################
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # $Id: run.conf.bat 88820 2009-05-13 15:25:44Z d
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # This batch file is executed by run.bat to init
                                ialize the environment
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # variables that run.bat uses. It is recommended
                                to use this file to
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # configure these variables, rather than modifyi
                                ng run.bat itself.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if not "x" == "x" goto JAVA_OPTS_SET
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the JBoss Profiler configuration file
                                to load.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Default is to not load a JBoss Profiler config
                                uration file.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "PROFILER=C:\Program Files (x86)\EnterpriseP
                                latform-5.0.1.CR2\jboss-as\\bin\jboss-profiler.properties"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the location of the Java home director
                                y (it is recommended that
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # this always be set). If set, then "C:\Program
                                Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java" will be used as
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # the Java VM executable; otherwise, "" will be
                                used (see below).
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_HOME=C:\opt\jdk1.6.0_13"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the exact Java VM executable to use -
                                only used if JAVA_HOME is
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # not set. Default is "java".
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA=C:\opt\jdk1.6.0_13\bin\java"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify options to pass to the Java VM. Note,
                                there are some additional
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # options that are always passed by run.bat.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # JVM memory allocation pool parameters - modify
                                as appropriate.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256
                                M"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Reduce the RMI GCs to once per hour for Sun JV
                                Ms.
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256
                                M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=360000
                                0"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Warn when resolving remote XML DTDs or schemas
                                .
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256
                                M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=360000
                                0 -Dorg.jboss.resolver.warning=true"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Sample JPDA settings for remote socket debuggi
                                ng
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize
                                =256M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=36
                                00000 -Dorg.jboss.resolver.warning=true -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=87
                                87,server=y,suspend=n"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Sample JPDA settings for shared memory debuggi
                                ng
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize
                                =256M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=36
                                00000 -Dorg.jboss.resolver.warning=true -Xrunjdwp:transport=dt_shmem,address=jbo
                                ss,server=y,suspend=n"
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>pushd C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\..
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA>if "xC:\Program Files (x86)\EnterprisePlatform-5.0.1.CR2
                                \jboss-as\" == "x" (set "JBOSS_HOME=C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA" )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA>popd
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set DIRNAME=
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "Windows_NT" == "Windows_NT" (set "PROGNAME=run.b
                                at" )  else (set "PROGNAME=run.bat" )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "x-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M -Dsun.rm
                                i.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=3600000 -Dorg.jb
                                oss.resolver.warning=true" == "x" (set "JAVA_OPTS=-Dprogram.name=run.bat" )  els
                                e (set "JAVA_OPTS=-Dprogram.name=run.bat -Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M
                                -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=3600000
                                -Dorg.jboss.resolver.warning=true" )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "xC:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin" == "x" (
                                set  JAVA=java
                                echo JAVA_HOME is not set. Unexpected results may occur.
                                echo Set JAVA_HOME to the directory of your local JDK to avoid this message.
                                )  else (
                                set "JAVA=C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java"
                                if exist "C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\lib\tools.jar" (set "JAVAC_JAR=C
                                :\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\lib\tools.jar" )
                                )
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem Add -server to the JVM options, if supported
                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>"C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java" -ser
                                ver -version   2>&1  | findstr /I hotspot  1>nul

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ------------------------------------------------

                                -------------------------

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem JBoss Bootstrap Script for Windows

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ------------------------------------------------

                                -------------------------

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem $Id: run.bat 88978 2009-05-16 18:18:45Z alex.lou

                                byansky@jboss.com $

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "Windows_NT" == "Windows_NT" (set "DIRNAME=C:\JBo

                                ss\jboss-5.1.0.GA\bin\" )  else (set DIRNAME=.\ )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem Read an optional configuration file.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "x" == "x" (set "RUN_CONF=C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA

                                \bin\run.conf.bat" )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if exist "C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat"

                                (

                                echo Calling C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat

                                call "C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat"

                                )  else (echo Config file not found C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat )

                                Calling C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\run.conf.bat

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ### -*- batch file -*- #########################

                                #############################

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                                           ##

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #  JBoss Bootstrap Script Configuration

                                                           ##

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                                           ##

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem ################################################

                                #############################

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # $Id: run.conf.bat 88820 2009-05-13 15:25:44Z d

                                imitris@jboss.org $

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # This batch file is executed by run.bat to init

                                ialize the environment

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # variables that run.bat uses. It is recommended

                                to use this file to

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # configure these variables, rather than modifyi

                                ng run.bat itself.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if not "x" == "x" goto JAVA_OPTS_SET

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the JBoss Profiler configuration file

                                to load.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Default is to not load a JBoss Profiler config

                                uration file.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "PROFILER=C:\Program Files (x86)\EnterpriseP

                                latform-5.0.1.CR2\jboss-as\\bin\jboss-profiler.properties"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the location of the Java home director

                                y (it is recommended that

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # this always be set). If set, then "C:\Program

                                Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java" will be used as

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # the Java VM executable; otherwise, "" will be

                                used (see below).

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_HOME=C:\opt\jdk1.6.0_13"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify the exact Java VM executable to use -

                                only used if JAVA_HOME is

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # not set. Default is "java".

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA=C:\opt\jdk1.6.0_13\bin\java"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Specify options to pass to the Java VM. Note,

                                there are some additional

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # options that are always passed by run.bat.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem #

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # JVM memory allocation pool parameters - modify

                                as appropriate.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256

                                M"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Reduce the RMI GCs to once per hour for Sun JV

                                Ms.

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256

                                M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=360000

                                0"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Warn when resolving remote XML DTDs or schemas

                                .

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256

                                M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=360000

                                0 -Dorg.jboss.resolver.warning=true"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Sample JPDA settings for remote socket debuggi

                                ng

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize

                                =256M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=36

                                00000 -Dorg.jboss.resolver.warning=true -Xrunjdwp:transport=dt_socket,address=87

                                87,server=y,suspend=n"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem # Sample JPDA settings for shared memory debuggi

                                ng

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem set "JAVA_OPTS=-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize

                                =256M -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=36

                                00000 -Dorg.jboss.resolver.warning=true -Xrunjdwp:transport=dt_shmem,address=jbo

                                ss,server=y,suspend=n"

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>pushd C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin\..

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA>if "xC:\Program Files (x86)\EnterprisePlatform-5.0.1.CR2

                                \jboss-as\" == "x" (set "JBOSS_HOME=C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA" )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA>popd

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>set DIRNAME=

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "Windows_NT" == "Windows_NT" (set "PROGNAME=run.b

                                at" )  else (set "PROGNAME=run.bat" )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "x-Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M -Dsun.rm

                                i.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=3600000 -Dorg.jb

                                oss.resolver.warning=true" == "x" (set "JAVA_OPTS=-Dprogram.name=run.bat" )  els

                                e (set "JAVA_OPTS=-Dprogram.name=run.bat -Xms128M -Xmx512M -XX:MaxPermSize=256M

                                -Dsun.rmi.dgc.client.gcInterval=3600000 -Dsun.rmi.dgc.server.gcInterval=3600000

                                -Dorg.jboss.resolver.warning=true" )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>if "xC:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin" == "x" (

                                set  JAVA=java

                                echo JAVA_HOME is not set. Unexpected results may occur.

                                echo Set JAVA_HOME to the directory of your local JDK to avoid this message.

                                )  else (

                                set "JAVA=C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java"

                                if exist "C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\lib\tools.jar" (set "JAVAC_JAR=C

                                :\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\lib\tools.jar" )

                                )

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>rem Add -server to the JVM options, if supported

                                 

                                C:\JBoss\jboss-5.1.0.GA\bin>"C:\Program Files (x86)\Java\jre6\bin\bin\java" -ser

                                ver -version   2>&1  | findstr /I hotspot  1>nul

                                • 13. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                                  Wolf-Dieter Fink Master

                                  Looks like that something goes wrong with the java call to check the 'hotspot'.

                                  If I start @XP (sorry no Win7@work) there are a lot of output after this.

                                  Try to set JAVA_HOME, use a different installed JDK and a directory without whitespace.

                                  1 of 1 people found this helpful
                                  • 14. Re: Unable to launch AS 5 on Windows 7
                                    jaikiran pai Master

                                    1) Like Wolf-Dieter says, it's recommended to move out the Java installation out of a folder containing a space in its path name.

                                    2) Your JAVA_HOME value is incorrect. It shouldn't point to the "bin". If you have installed Java at C:/jdk_1.6.0_21 then JAVA_HOME should be set to that value.

                                    1 2 Previous Next